Welkom bij Atelier Perron100

Wij zijn een webwinkel waar we origineel en handgemaakte cadeaus maken.

Welkom bij Atelier Perron100!

Atelier Perron100 is in april 2011 door Rina en Gertjan Balm opgericht. Rina is hierbij de creatieve motor van Perron100 en Gertjan behartigt de administratieve taken.

Wij zijn een webwinkel waar we originele en handgemaakte cadeaus maken zoals woonaccessoires, zeep en kraamcadeaus. Ook knappen we oude meubels op en geven ze zo een 2e leven!

Verder  geeft Perron100 creatieve workshops en kinderpartijtjes.

Voor de kinderen verzorgen wij een leuke en  gezellige middag. De workshops die wij geven varieerd van vogelhuisjes versieren, zeepjes/slingers maken, tassen oppimpen, en nog veel meer. De kinderen kunnen een workshop combineren met een Kinder ‘High Tea’, pannenkoeken of patatjes blijven eten.

Volwassenen kunnen gezellig met een groepje vriendinnen, buurvrouwen, zussen of collega´s een workshop volgen. Dit is ook leuk voor een bedrijfsuitje, vrijgezellen en of een afscheidsfeest! De  workshops kunnen gevolgd worden in combinatie met een High Tea of een lunch.

Naast Perron100 heb ik sinds augustus 2014 een kleinschalige kinderopvang Treintje100 aan huis. Mijn creativiteit die ik gebruik bij Perron100. kan ik ook goed toepassen bij Treintje100. Creativiteit speelt  een grote rol bij de ontwikkeling van de kinderen. Zo kan je de talenten van de kinderen herkennen en stimuleren.

Naast de website zijn wij ook te volgen op facebook, pinterest en twitter